Onlangs vond op Aruba de Handelsmissie Bonaire – Aruba 2012 plaats.

Tijdens deze missie vond de ondertekening plaats van het convenant “Acuerdo di Ruman”, inhoudende een verregaande samenwerking tussen Bonaire en Aruba op diverse gebieden. De missie werd georganiseerd door de ATIA en de Kamer van Koophandel te Bonaire.

Caribbean Accounting & Tax Consultants (CATC) heeft gefungeerd als sponsor voor deze missie.

‘Wij zagen een unieke gelegenheid de banden binnen het Koninkrijk met ons zustereiland Bonaire in haar nieuwe status weer een nieuw elan te geven’ aldus Reint Roossien, oprichter en directeur van CATC. ‘Gezien het feit dat wij als CATC een kantoor op zowel Bonaire als Curacao hebben, was het voor ons een logische stap deze missie te ondersteunen en hiermee ons service-pakket op de ABC eilanden te vergroten/ verstevigen.

CATC is in 1994 op Aruba opgericht en heeft in haar 18-jarig bestaan binnen de Arubaanse markt voor financiële dienstverlening duidelijk een eigen plek veroverd. De inmiddels 33 medewerkers van CATC zijn hoog gekwalificeerde experts binnen het brede spectrum van financiële aangelegenheden, zowel op adviserend als op uitvoerend niveau.

CATC biedt ondernemers deskundigheid op het gebied van administraties, belastingaangiften, payroll, fiscaal-juridische adviezen en bedrijfsadviezen in vrijwel iedere bedrijfstak, waaronder de bouw, handel, industrie, projectontwikkeling, dienstverlening en toerisme.

Sinds enkele jaren is CATC ook op Bonaire actief. CATC Bonaire heeft 11 medewerkers en staat onder leiding van mevrouw Jans Stam-van Malsen.